Red Velvet Brownies

16 portioner

Ingredienser

  • 110 g mörk choklad
  • 170 g smör
  • 4,7 dl socker
  • 4 ägg
  • 3,5 dl mjöl
  • 30 ml (en flaska) röd färg
  • 1,5 tsk bakpulver
  • 1 tsk vaniljextrakt

Frosting

  • 225 gram färskost
  • 3 msk rumsvarmt smör
  • 3,5 dl florsocker (+ eventuellt extra)
  • 1 tsk vaniljextrakt

Gör såhär:

  • Ugn 175 grader
  • 28x18 cm form, täck med aluminiumfolie, fetta lätt. 
  • Smält choklad och smör försiktigt i vattenbad. Vispa i socker och ägg och vänd ner i den smälta men något svalnande chokladen. Tillsätt mjöl. röd färg, bakpulver och vanilj.
  • Baka 40-44 min tills den blir krispig på toppen.
  • Vispa ihop ingredienserna till frostingen med handhållen visp. Börja med smör och färskost, sedan resten. Häll i mer florsocker om frostingen blir för rinnig. Låt kakan svalna och bred över frostingen.
© 2019 BERGMAN-LUNDSTRÖM  |  Alla rättigheter reserverade
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång