Oxfilémacka

2 personer

Ingredienser

  • 2 bitar oxfilé
  • Gott bröd, gärna surdeg
  • 2 tjocka skivor chevré
  • 1 rödlök
  • Några skivade röda vindruvor
  • Råsocker, balsamvinäger, olja.

Gör såhär:

  • Ugn på grill
  • Salta, peppra och stek oxfilén hastigt tills den börjar blöda
  • Stek rödlök tills den svettas, addera vindruvor, socker sedan balsamvinäger tills det blir karameliserat
  • Lägg brödskivor på en plåt, lägg oxfilé bredvid med en skiva chevré på varje
  • Gratinera i ugn tills brödet rostat och osten fått färg
  • Servera på varandra med rödlöken på toppen
© 2019 BERGMAN-LUNDSTRÖM  |  Alla rättigheter reserverade
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång