Oumph Sandwich

4 portioner

Det här behöver du :
Ett stort ciabattabröd
Olivolja
Dijonsenap
Ruccola
250g oumph i bitar
Salsa

Oumphen :
ca 250 gram oumphbitar
Salt & peppar
Olivolja
En näve färsk timjan

Krydda med salt & peppar och timjan, ringla över olivolja och stek. Gör salsan direkt på skärbräda under tiden köttet steker. Lägg sedan upp oumphen på skärbrädan ovanpå salsan och vänd runt. 

Salsan :
1 näven grillad, inlagd röd paprika (finhacka/mosa)
1 knippe färsk persilja (finhacka)
Balsamvinäger
Olivolja
SvartpepparHacka paprika + persilja på skärbrädan och krydda direkt därpå med balsamvinäger, olivolja och svartpeppar.

Och det sista...
Ringla över olivolja på brödet. Låt brödet bli varmt i grillpannan (med snittytan nedåt) . Bred sedan på dijonsenap på botten av ciabattan. Lägg på ruccola så det täcker. Skär sedan oumphen i tunna sneda skivor. Lägg upp på brödet. Ös över salsan. På med locket och hugg en kniv i mitten så håller sig mackan på plats när den skärs upp.

© 2019 BERGMAN-LUNDSTRÖM  |  Alla rättigheter reserverade
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång