Oumphgryta med soltorkad tomat

4-5 portioner

Ingredienser

  • 750 g oumphbitar

  • salt, pepar

  • 1 dl strimlade soltorkade tomater

  • 2 tsk olja från ovanstående

  • 2 vitlöksklyftor

  • 1,25 dl vitt vin

  • 1,85 dl kycklingbuljong

  • 1,85 dl Havregrädde

  • 30 g riven parmesan

  • 2 tsk dijonsenap

  • Färsk basilika

  • Ris/pasta/potatis/sallad

Instruktioner

  1. Hetta olja från de soltorkade tomaterna och stek oumphen. Lägg åt sidan.

  2. Stek vitlök o stek några sekunder, häll på vinet och koka några min.

  3. Addera senap, buljong, grädde, parmesan och soltorkade tomater. Koka EJ.

  4. Blanda allt och servera med Ris, pasta eller potatis

© 2019 BERGMAN-LUNDSTRÖM  |  Alla rättigheter reserverade
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång