Oumph Balsamico

4 portioner

Ingredienser

  • 2 Oumph filéer

  • 0,5 dl balsamvinäger

  • 1 vitlöksklyfta

  • 1 msk olivolja

  • 1 msk smör

  • 2 msk balsamvinäger

  • 3 msk honung

  • Ris eller ugnsrostade potatisar

Instruktioner

  • Skär  oumphen till "strips", ca 6 per bit. Marinera med 0,5 dl balsamvinäger, vitlöksklyfta, 1 msk olivolja samt lite salt o peppar. Marinera minst 30 min.

  • Stek på medelvärme ca 2-3 min varje sida, lägg åt sidan.

  • Sänk värmen till medel/låg och lägg i smöret och 2 msk balsamvinäger. Rör omkring under tiden. Lägg till honung, öka värmen och puttra i ca 5 minuter.

  • Slunga i oumphen och servera.

© 2019 BERGMAN-LUNDSTRÖM  |  Alla rättigheter reserverade
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång