Grilled cheese med spenat och kronärtskocka

2 stora mackor

Ingredienser

  • 120 g fryst spenat
  • 1/2 burk kronärtskockshjärtan
  • ca 2 dl (en klump) mozarella som hackas eller rivs
  • 2 msk riven parmesan
  • 2 msk majonäs
  • Smaksätt med vitlökspulver, chilipulver, salt och peppar
  • 2 lagom stora focaccia bröd

Gör såhär

  1. Tina spenaten och pressa ut så mycket vatten som möjligt. Hacka kronärtskockan.
  2. Blanda ihop kronärtskocka, spenat, mozarella, majonäs, parmesan och kryddorna.
  3. Lägg upp på mellan 2 brödbitar, ska bli 2 st sandwich. Stek på medelvärme i lite smör eller olja på bägge sidor tills gyllenbruna och innehållet har smält och blivit kladdigt.
  4. Servera varma!
© 2019 BERGMAN-LUNDSTRÖM  |  Alla rättigheter reserverade
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång