Gorgonzolapasta

4-6 portioner


Ingredienser

  • 600 g vegobitar
  • 150 g gorgonzolaost
  • 200 g champinjoner
  • 3 st vitlöksklyftor
  • 5 dl grädde
  • Ca 1 msk japansk soja
  • Svartpeppar
  • Olja till stekning
Servering:
Spaghetti
Valnötter
Ruccola

Coktailtomater

Gör såhär:
Hacka vegobitarna till mumsbitar, finhacka vitlök, och hacka champinjoner i skivor. 

Hetta upp olja och stek vegobitarna tills de får färg. Vänd i vitlök, champinjoner och stek under omrörning i ca 4 min. 

Tillsätt grädde, rikligt med svartpeppar, lite soja och låt såsen puttra utan lock i ca 15 min. 

Vänd i gorgonzolan som du bryter i bitar, rör runt i ca 3 min och låt smälta in i såsen på medelvärme. 

Servera med pasta, grovhackade valnötter, ruccola och tomat.

© 2019 BERGMAN-LUNDSTRÖM  |  Alla rättigheter reserverade
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång