Gnocchi

ca 3-4 portioner

Ingredienser

  • 1 paket färsk gnocchi
  • 1 paket cocktailtomater
  • 1 rödlök
  • 1 liten zucchini 
  • 1 påse spenat (65g) 
  • 1 batch Ruccolapesto (parmesan, olivolja, vitlök, ruccola, nötter)

Gör såhär

  1. Gör Ruccolapeston
  2. Strimla rödlök och zucchini - börja steka i stekpanna
  3. Stek under tiden gnocchi i en annan stekpanna tills den blir krispig och får färg
  4. Addera halverade cocktailtomater till grönsakerna och ha sist i påsen med spenat tills den mjuknar.
  5. Blanda ihop allt i en skål tillsammans med peston och servera!
© 2019 BERGMAN-LUNDSTRÖM  |  Alla rättigheter reserverade
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång