Flygande Jakob

4 portioner

4 st oumph-filéer eller bitar 
2 st bananer
3 dl havregrädde 
1 dl sweet chili sås
140 g fejkon 
1 dl jordnötter


  1. Värm ugnen till 225°C.
  2. Skär oumph i mindre bitar och stek tills de fått fin färg.
  3. Skala och dela bananerna i skivor eller på längden.
  4. Lägg oumph i en ugnssäker form och lägg bananerna ovanpå.
  5. Vispa grädden och blanda med chilisåsen. Bred den sedan över kycklingen och den skivade bananen.
  6. Grädda formen i nedre delen av ugnen, i ca 20 minuter. Strimla under tiden fejkon och stek det knaprigt i en stekpanna. 
  7. Ta ut kycklingen och strö över fejkon och jordnötter.
  8. Servera med kokt ris och en sallad.
© 2019 BERGMAN-LUNDSTRÖM  |  Alla rättigheter reserverade
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång