Eld-Salsa

6 portioner

Ingredienser

  • 800 g tomater
  • 1 poblano peppar
  • 1 jalapeno peppar
  • 6 vitlöksklyftor
  • 1 gul lök
  • 1 lime
  • 2 msk olivolja
  • 1/2 paket koriander (alternativt bladpersilja)
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk spiskummin
  • 1/2 tsk socker

Instruktioner

  1. Värm ugnen på 230 grader. Dela grönsaker i bitar, men lämna peppar hela. Blanda med oljan och rosta i ugn ca 30 min.
  2. Ta bort skinnet från Poblano. Ta bort frön från bägge pepparsorter
  3. Blanda i en matberedare / mixer tillsammans med kryddorna tills det blir en salsa.
© 2019 BERGMAN-LUNDSTRÖM  |  Alla rättigheter reserverade
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång