Bön-Quesadillas med Guacamole

4 PORTIONER

Ingredienser

  • 425 g cannellini bönor

  • ¾ tsk chilipulver, ¼ tsk spiskummin

  • ¼ tsk vitlökspulver, ¼ tsk salt

  • 4,5 dl färsk spenat

  • 120 g riven ost

  • 2 dl gräddfil eller creme fraiche

  • Tortillabröd (4 stora)

Instruktioner

  1. Rensa bönorna, mosa dem lite slarvigt med kryddorna.

  2. Grovhacka spenaten. Blanda med ost och gräddfil samt bönorna.

  3. Dela upp över halvor av tortillabröd och vik på mitten.

  4. Stek på medelvärme till dem är bruna och krispiga (ca 3-5 minuter på varje sida)

  5. Servera med guacamole eller med eld-salsa Eld-Salsa

© 2019 BERGMAN-LUNDSTRÖM  |  Alla rättigheter reserverade
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång