Asiatisk Sticky-Oumph

4 portioner

Ingredienser

  • 500 g Oumphbitar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk risvinäger eller vitvinsvinäger
  • 1 msk sesamolja
  • 2 msk honung
  • 2 msk sweet chilisås
  • 2 msk hoisinsås
  • 3 msk brunt socker
  • 3 msk ketchup
  • 4 msk soja
  • eventuellt chiliflakes, vårlök, sesamfrön, limejuice

Gör såhär:

  1. Stek Oumphen, lägg vid sidan av
  2. Blanda alla sås ingredienser och koka upp, låt puttra tills det blir "sticky", ca 15-20 min. Lägg i oumphen, strö över sesamfrön och servera med ris och Soja-bakad Pak-Choy
© 2019 BERGMAN-LUNDSTRÖM  |  Alla rättigheter reserverade
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång